Tükettiğimiz gıdaların sağlımız için içerdiği tehlike

'Aile ve Sağlık' forumunda Ensar tarafından 29 Oca 2017 tarihinde açılan konu

  1. Ensar

    Ensar Üye Üye

    EVET YADA HAYIR TÜM TÜRKİYE DE TÜKETİLEN

    Çikolata-Gofret -Şekerlemeler ve içindeki KATKILAR okullarda sağlıksız kantinler i değiştirebilecek mi ?

    Çocuğunu seviyorsan bu yazıyı linkleri oku onun erken hormon salgılarını tetiklenmesi obez olması kanser olması erken yaşta üremeden düşecek olması seni korkutmuyor mu

    Başka açıdan bu okul kantinlerindeki tüketim Okyanusya da adalarda Brezilya köylülerinin doğal ormanlarını yok etmeye ekolojisini bozmaya seri üretimin tatlı kâr ı ailelerin parçalanmasına neden oluyor.

    Ülkemizde ise bu ürünler kanser üreterek devletin saglık hizmetlerine olan harcamaları ile onları artırarak olması gereken yatırımların yapılmasını engelliyor

    Bu bizi uluslar arası arenada daha güçsüz bırakıp sömürülmemiz i kolaylaştırıyor

    Seri üretim iki ucu keskin bıçak olarak üretimde de tüketimde de ekolojiyi ve doğal olanı yok ederken onarılması imkansız yaralar açıyor

    şimdi vereceğimiz oylar dünya eko sistemi veya çocuklarımızın saglıgına bir etkisi olacak mı ?

    olmayacak ise bunu iktidar ve muhalefetten nasıl istemeyi düşünüyoruz ?

    MEB seri üretim ürünlerinin tüketilmesinin ve içindeki içeriğin farkında olmadan MİLLİ eğitim verebilir mi

    çocuklarımı kanserojen ürünlerden koruyamayan bir MEB OLABİLİR Mİ ?

    Benim Evet yada Hayır demem için ikna olmam gerek bu ne işe yarayacak ?

    Çikolata-Gofret -Şekerlemeler ve içindekiler

    a-şeker şurubu tatlandırıcı - Kanserojen
    b-Soya unu - kanserojen
    c-Palmiye Yagı

    1-Şeker Şurubu -http://www.gidahareketi.org/Rafine-Seker-Zehir,-Dogal-Seker-Sifa-750-haberi.aspx
    2-Soya nın karanlık Yüzü -http://www.gidahareketi.org/Soyanin-Karanlik-Yuzu-1102-haberi.aspx
    3-Palmiye Yagı -https://saglikkuthuphanesi.blogspot.com/2017/01/palm-yagi-nutella-yagi-kanserojen-mi.html